Welkom op de site van Motor Combinatiereizen

Image not available
Image not available
Image not available
-
Image not available
Image not available

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Mooie motorreizen in Europa

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Image not available

Bekijk ons nieuwe Hotel in Tirol

Image not available
Image not available

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

De routes die we voor u in Tirol gemaakt hebben.

Voor meer informatie 06-13141375

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

-

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze combinatiereizen.

E-mail: info@mcreizen.nl

Website: www.mcreizen.nl

Image not available

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze Combinatiereizen.

Image not available

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Image not available

 

8 DAAGSE SUPERTOUR
DOOR 8 LANDEN

supertour 2016

 » 8 daagse inbegrepen

 » Logies ontbijt: 7 x overnachting, 7 x ontbijt
 » 7 routes beschikbaar voor garmin
 » Bij het hotel in Rohrmoos kunt u de motor onder een
    carport parkeren.
 » Overige hotels hebben een garage voor de motor
     waar u zonder extra kosten kunt parkeren.

SUPERTOUR

2 leden van onze motorclub hadden bedacht dat ze een leuk ritje wilde maken door Europa met binnendoor tochtjes van maximaal 400 km en aan het eind van de dag steeds weer een leuk hotelletje om te overnachten. Natuurlijk wilden ze dan wel gelijk België, Luxemburg, Frankrijk, Liechtenstein, Zwitserland, Oostenrijk, Slovenië en Duitsland aan doen. Immers wat extra punten voor de toerbokaal die jaarlijks door de club wordt uitgereikt zijn nooit weg. Dat vonden wij een leuke uitdaging en paar weken later lag er een prachtige aanbieding

DE SUPER TOUR DOOR EUROPA, 7 overnachtingen in 6 verschillende hotels.

 

super tour fotoDe 1edag naar het startpunt in het centrum van Someren (dat is net onder Eindhoven). Hotel Centraal is daar al open waar u eventueel na een voedzaam ontbijt de Super tour door Europa kan starten. De rit was van Someren naar Schwalbach-Elm. Ongeveer 340 kilometer waarbij u vrij vlot door het Belgische Natuurpark rijdt u kunt o.a. een tussenstop maakten om wat cultuur te snuiven bij de Amerikaanse militaire begraafplaats Henri-Chapelle. De begraafplaats beslaat +/- 20 hectare en er liggen 7989 militairen begraven uit de tweede wereldoorlog. Enorm imposant als je daar in die muisstille omgeving rondloopt. Na dit bezoek kunt u de tour vervolgen via de diverse slingerwegen, bossen en smalle wegen langs de velden om de dag te eindigen in Schwalbach-Elm.

De 2e dag, de tocht gaat van Schwalbach-Elm naar Isny im Allgäu ongeveer 420 kilometer. Omdat het best een pittig eindje rijden is hebben we het eerste stuk ongeveer 60 kilometer via de snelweg waar laten verlopen dan kunt u even lekker vlot vooruit. Na de snelweg vervolgt de rit door bossen afgewisseld met een aantal kleine dorpjes en na 112 kilometer rijdt u Frankrijk in. Bij Baden-Baden rijdt u Duitsland weer in via de Schwarzwaldhochstrasse. De ervaren reizigers onder ons hoeven wij niet te vertellen dat het daar heerlijk sturen is combinatie met die prachtige bochten. Daarna rijdt u dwars door het Zwarte Woud naar het IsnyimAllgäuwaar de 2e dag eindigt.

De 3e dag, vanaf Isny im Allgäu naar Rohrmoos bijna 400 kilometer. Een lange dagtocht maar door een aantal vlotte stuken was deze goed te doen. Natuurlijk start de dagroute met een gedeelte door het Beierse landschap waarna u bij Pfronten Oostenrijk in rijdt. De route ging verder langs de Plansee. Een werkelijk mooie slingerweg door de bossen, waarna u weer een klein stukje Duitsland in rijdt vervolgd door Oostenrijk in Rohrmoos-Untertal te eindigt.

Hotel Lukas

 

De 4e dag, u rijdt Rohrmoos, Schladming naar Weissbriach in Karintië. Een prachtige tocht met als hoogtepunt het stuk over de Grossglockner Hochalphenstrasse. Het kan behoorlijk koud zijn op de top u rijdt immers naar de eeuwige sneeuw toe. Het is deze hoogste berg van Oostenrijk (3798 meter) prachtig om te rijden hoewel het soms wel erg jammer is dat automobilisten ook zo nodig deze bijzondere Hochalphenstrasse willen rijden. Vooral het stuk langs de Pasterze gletsjer is zeer bijzonder. U zult begrijpen dat ook het vervolg door dit bergengebied zeer indrukwekkend is vooral het dal tussen die bergen in zorgt er voor dat je, je erg klein voelt. Hoewel de tocht maar 317 kilometerisbent u er toch wel de gehele dag mee zoet voor u aankomt bij uw hotel in Weissbriach.

 

De 5e dag, u kunt de koffers in het hotel laten omdat u vandaag hier ook weer eindigt. De route is 355 kilometer en start via lekker vlotte wegen naar Slovenië. Een groot gedeelte gaat door het TriglavskiNarodni Park en hierna gaat u verder landinwaarts door bossen, oude spoorbruggen en verlaten huisjes. In de route is ook nog een prachtige waterval opgenomen en als topper de Wurzenpass. Deze pas werd vroeger gebruikt om direct via Oostenrijk naar Joegoslavië te rijden.Het laatste stuk gaat weer lekker vlot naar het hotel toe waar u onder het genot van een drankje relaxt in het natuurzwembad de dag nog eens kunt doorspreken

De 6e dag, de toer van Weissbriach in Karintië naar Fiss in Tirol 374 kilometer. Na ongeveer 100 kilometer rijdt u Italië in waar u kunt genieten van de indrukwekkende Dolomieten. Een mooi gedeelte door Italië slingerend door de dalen met links en rechts het gebergte. De route gaat via de Brennerstrasse, de Jaufenpass (2094 meter) en de Timmolsjoch (2509 meter). Onbegrijpelijk dat mensen handen, door deze bergen, wegen hebbenkunnen aanleggen. Op de top kuntu genieten van een geweldig uitzicht waarna u via een lekker vlot gedeelte, strak sturend, uitkomt in Fiss of Ried im Oberinntal te Tirol.

De 7e dag, vanaf Fiss of Ried im Oberinntal in Tirol naar Hofstetten-Kinzigtal of Haslach-Schnellingen in het Zwarte Woud, een tochtje van wederom 374 kilometer. Dit is de laatste route van de tour, u start met een vlotte rit richting Imst en via de Hahntennjoch, een pas die heel veel weg heeft van de Dolomieten, en vlotte wegen naar het Beieren waar u als afsluiting een groot aantal geweldige slingerwegen door het Zwarte Woud eindigt in Hofstetten-Kinzigtal of Haslach-Schnellingen.

Prijzen per tour per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer.
Reisdatum dagelijks vanaf half juni t/m eind september.
Dagroutes zijn beschikbaar voor garmin en/of Tom Tom.

 

Prijs voor 7 overnachtingen:

Logies ontbijt:                                     € 460,00
Toeslag eenpersoonskamer:              € 100,00