Welkom op de site van Motor Combinatiereizen

Image not available
Image not available
Image not available
-
Image not available
Image not available

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Mooie motorreizen in Europa

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Image not available

Bekijk ons nieuwe Hotel in Tirol

Image not available
Image not available

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

De routes die we voor u in Tirol gemaakt hebben.

Voor meer informatie 06-13141375

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

-

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze combinatiereizen.

E-mail: info@mcreizen.nl

Website: www.mcreizen.nl

Image not available

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze Combinatiereizen.

Image not available

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Image not available
 
8 DAAGSE TOUR DOOR HET
SAUERLAND EN THÜRINGEN

 

 

Afbeelding 462

  » 8 daagse inbegrepen

  » Logies ontbijt: 7 x overnachting, 7 x ontbijt
  » Incl. half pension: 7 x avondeten
  » 8 routes beschikbaar voor garmin en/of tomtom
  » Garage voor de motor voor de gehele reis
     (kosteloos)

SAUERLAND:

Het Sauerland is een streek en middelgebergte in Midden-Duitsland. De hoogte varieert van ongeveer 200 meter in het dal van de Ruhr tot ruim 840 meter, in de omgeving van Winterberg.Het heeft een zeer afwisselend landschap,uitgestrekte bossen, glasheldere beken en rivieren, uitnodigende stuwmeren, het Sauerland heeft het allemaal. En naast deze prachtige natuur valt er ook veel te beleven op cultureel gebied in de pittoreske dorpjes, de bedrijvige stadjes, de majestueuze kastelen en geheimzinnige ruïnes.

 

De routes die we voor u in het Sauerland gemaakthebben.

De heenreis start vanuit Laren (Gelderland) niet ver van de Duitse grens. U rijdt dwars door het Rothaargebergte het hoogste deel van het Sauerland en één van de vijf grootte natuurparken van het Sauerland. U komt langs de Edersee een stuwmeer in de Duitse deelstaat Hessen het is ook mogelijk om even over de stuwdam heel te lopen. De route brengt u ook naar Schloss Waldeck, dit kasteel troont het symbool van de streek en ligt 200 meter boven de Edersee. Vanaf het terras heeft u fantastisch uitzicht op de Edersee en de bosrijke bergen van het natuurpark Kellerwald-Edersee. Als afsluiting mooie slingerwegen terug naar het hotel. Het volgende natuurpark waar u dwars doorheen rijdt is het Ebbegebergte dit ligt in het zuidwestelijke gedeelte van het Sauerland. De overige stuwmeren die u aandoet is de Biggesee de Sorpesee en één van de mooiste meren de Möhnesee voor de lunch een uitstekende plek.

 

Thüringen wordt ook wel het groene hart van Duitsland genoemd

De doorreis vanaf Selbecke naar Oberschönau is een route van 250 km.

Mooie slingerwegen door het bos en ruime panorama uitzichten over velden en bos. Het laatste stukje gaat u via een vlotte weg naar het hotel.
De dagroutes van de Sauerland tour variëren van 220 km tot 246 kilometer.

Het hotel dat wij voor u hebben uitgekozen in Selbecke is een gastvrij familie hotel. Idyllisch gelegen in één van de mooiste valleien van het Rothaargebergte.Het hotel heeft een gezellige ontbijtruimte, vernieuwde dineer ruimte, rustieke bierlounge, biertuin en terras. Comfortabel ingerichte kamers met douche, toilet en TV. De motor kan kosteloos in de garage geparkeerd worden.

 

Prijzen per tour per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer.
Reisdatum dagelijks vanaf april t/m oktober.
Dagroutes zijn beschikbaar voor garmin en/of Tom Tom.

Prijs voor 7 overnachtingen:

Logies ontbijt:                                     € 325,00
Toeslag half pension:                          €  90,00
Toeslag eenpersoonskamer:              €  56,00

Speciale wensen: Ruimere kamer, balkon of aanpassing reisduur op aanvraag.

THÜRINGEN:

Thüringen wordt ook wel het groene hart van Duitsland genoemd.Het is een deelstaat in het midden van Duitsland, met landschappen vol afwisselingen,en een dichtheid aan burchten en kastelen.In het midden van Thüringen is een soort bekken dat omgeven wordt door 3 berggebieden.In het noorden is er de Zuid Harz en het Kyffhäuser gebergte. In het westen is er het Eichsfeld en Hainich gebergte en de Thüringer Rhön. In het zuidwesten zijn er de vulkanische Rhön Gebergte.

 

De routes die we voor u in Thüringen gemaakthebben.

U rijdt door de westkant van het gebied Thüringen, veel bos en typische oost Duitse plaatsjes wisselen elkaar af. U komt langs de watervallen van Trusetal deze zijn 58 meter hoog, met slechts 228 treden kunt u naar boven lopen om vanaf de dam deze waterval te bekijken. In Schloss Landsberg die wordt omgeven door een groot natuurpark, kunt u een kijkje nemen in de schitterende siertuin.In de westkant van Thüringen rijdt u eerst heerlijk door het bos naar de historische stad Erfurt. Deze stad bezit een middeleeuwse charme met kerken, torens en bruggen.De Dom van Erfurt is van gotische bouw. De gebrandschilderde ramen zijn 18.60 meter hoog, en ze zijn bijna allemaal origineel middeleeuws. Ook heeft u de mogelijkheid om een kristalgrot te bezoeken.In de oostkant van Thüringen hebben wij mooie routes door bos en slingerwegen bovenop de heuvels met schitterende uitzichten over de wouden voor u gepland.

De terugreis van Oberschönau naar Laren is 435 kilometer, aardig wat kilometers die u binnendoor met een aantal vlotte stukken huiswaarts brengen.

De dag routes van Thüringen variëren van 200 tot 265 kilometer. Het hotel in Oberschönau is een drie sterren hotel en ligt in het Thüringer Woud. U kunt er heerlijk wandelen in de uitgestrekte bossen, kleurrijke weiden en langsrotsformaties. Bij mooi weer kunt u op het terras eten en genieten van het uitzicht.De kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien, optie voor een extra ruime kamer is mogelijk.Er is een uitgebreid ontbijtbuffet, en bij het dineren krijgt u een 3 gangen menu metspecialiteiten uit de regio, u kunt hierbij denken aan vis en wild al naar gelang het seizoen.U heeft een keuze mogelijkheid voor het hoofdgerecht. Er is een kleine sauna en solarium, en u kunt tegen betaling een massage boeken bij het hotel.De motor kan kosteloos in de garage van het hotel geparkeerd worden.