Welkom op de site van Motor Combinatiereizen

Image not available
Image not available
Image not available
-
Image not available
Image not available

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Mooie motorreizen in Europa

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Image not available

Bekijk ons nieuwe Hotel in Tirol

Image not available
Image not available

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

De routes die we voor u in Tirol gemaakt hebben.

Voor meer informatie 06-13141375

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

-

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze combinatiereizen.

E-mail: info@mcreizen.nl

Website: www.mcreizen.nl

Image not available

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze Combinatiereizen.

Image not available

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Image not available


9 DAAGSE TOUR DOOR RIJN TAUNUS EN THÜRINGEN

 

IMG_2662

 

» 9 daagse inbegrepen

» Logies ontbijt: 8 x overnachting, 8 x ontbijt
» Incl. half pension: 8 x avondeten
» 9 routes beschikbaar voor garmin en/of tomtom
» Garage voor de motor voor de gehele reis (kosteloos)

   
                                           

RIJN TAUNUS

Rijn Taunus is een middelgebergte in de Duitse deelstaat Hessen. De grootste en bekendste berg is de Feldberg met 880 meter hoog. In Taunus zijn 3 natuurparken die de natuurlijke diversiteit van de regio weerspiegelen. In het Noorden van de Taunus bevind zich de Weilburg Lahn en in het Oosten is de Feldberg in natuurpark Hochtaunus. In het zuiden is het natuurpark Nassau en westelijk het Rhein Taunus natuurpark.

                                                                      De routes die we voor u in Rijn Taunus gemaakt hebben.

DSC00593De route start in Beek in de buurt van Nijmegen, en brengt u via een vlotte gevarieerde route in het hotel in Berghausen. De heenreis is 330 km lang. Vanuit het hotel gaat u rijdt u over mooie slingerwegen door de bossen en velden. U komt langs herdenkingstandbeelden, en vanuit verschillende doorkijkjes is de Rijn volop te bewonderen. U komt langs de stad Bingen, waar je bij terrasjes aan het water uitzicht hebt op de wijngaarden en de boten, en kunt genieten van de rust en de natuur. U rijdt langs de Rijn die u langs kastelen en burchten in de heuvels leid. U steekt per veerpond de Rijn over bij st. Goarhausen. U komt langs Burg Schwalbach waar zich een restaurant bevind, en u kunt via een pittige smalle klim bovenin de burgtoren komen en genieten van het uitzicht. Via rustige soms smalle slingerwegen rijdt u richting Koblenz, welke gelegen is aan de monding van de Moezel en de Rijn. Op het punt waar de Moezel en de Rijn samenkomen bevind zich het Deutsches Eck monument.

Natuurlijk onthouden wij u een route door natuurpark Hochtaunes niet. Hier bevind zich de Feldberg, die met zijn 880 meter het hoogste punt in de Taunus bergen belichaamd. Op de berg staat een uitkijktoren van waaruit u het natuurpark in alle glorie kunt bewonderen. We leiden u langs een Romeins fort die u kunt bezoeken, en langs een kristalgrot die een rondtoer aanbied. Vervolgens weer via mooie slingerwegen door de bossen, terug naar het hotel.

De doorreis van Berghausen / Rijn Taunus naar Oberschönau / Thüringen is een route van 280 km.
Het is een mooie tocht met slingerwegen door het bos en velden met ruim uitzicht.
De dagroutes van Rijn Taunus variëren van 200 tot 220 kilometer.

Het hotel dat wij voor u in Berghausen hebben uitgekozen is een 3 sterren familiehotel. Het hotel heeft een schitterend uitzicht over de uitgestrekte velden en heuvels. Het beschikt over een overdekt panoramaterras zodat u tijdens het dineren hiervan kunt genieten. Ze serveren een drie gangen keuze menu van seizoensgebonden streekgerechten, met producten uit de omgeving. Op dinsdag hebben de hotel eigenaren een rustdag. Voor de gasten wordt er een vast dagmenu geserveerd. De kamers zijn netjes en mooi ingericht, als extra optie kunt u ook kiezen voor een kamer met balkon. Het hotel beschikt over een kleine wellness. Hier vind u een infrarood sauna, een kleine fitnessruimte en romantische baden voor 2 personen. U kunt de motor kosteloos in de garage van het hotel parkeren.

THÜRINGEN

Thüringen wordt ook wel het groene hart van Duitsland genoemd. Het is een deelstaat in het midden van Duitsland, met landschappen vol afwisselingen, en een dichtheid aan burchten en kastelen. In het midden van Thüringen is een soort bekken dat omgeven wordt door 3 berggebieden. In het noorden is er de Zuid Harz en het Kyffhäuser gebergte. In het westen is er het Eichsfeld en Hainich gebergte en de Thüringer Rhön. In het zuidwesten zijn er de vulkanische Rhön Gebergte.

De routes die we voor u in Thüringen gemaakt hebben.

U rijdt door de westkant van het gebied Thüringen, veel bos en typische oost Duitse plaatsjes wisselen elkaar af. U komt langs de watervallen van Trusetal deze zijn 58 meter hoog, met slechts 228 treden kunt u naar boven lopen om vanaf de dam deze waterval te bekijken. In Schloss Landsberg die wordt omgeven door een groot natuurpark, kunt u een kijkje nemen in de schitterende siertuin. In de westkant van Thüringen rijdt u eerst heerlijk door het bos naar de historische stad Erfurt. Deze stad bezit een middeleeuwse charme met kerken, torens en bruggen. De Dom van Erfurt is van gotische bouw. De gebrandschilderde ramen zijn 18.60 meter hoog, en ze zijn bijna allemaal origineel middeleeuws. Ook heeft u de mogelijkheid om een kristalgrot te bezoeken. In de oostkant van Thüringen hebben wij mooie routes door bos en slingerwegen bovenop de heuvels met schitterende uitzichten over de wouden voor u gepland.

De terugreis van Oberschönau naar Laren is 435 kilometer.

Aardig wat kilometers die u binnendoor met een aantal vlotte stukken huiswaarts brengen.


Prijs voor 8 overnachtingen.


Logies ontbijt:                                 € 355,00
Toeslag half pension:                      € 100,00
Toeslag eenpersoonskamer:           €  64,00

Speciale wensen: Ruimere kamer, balkon of aanpassing reisduur op aanvraag.

Prijzen per tour per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer.
Reisdatum dagelijks vanaf april t/m oktober.
Dagroutes zijn beschikbaar voor garmin en/of Tom Tom.

De dag routes van Thüringen variëren van 200 tot 265 kilometer.

Het hotel in Oberschönau is een drie sterren hotel en ligt in het Thüringer Woud. U kunt er heerlijk wandelen in de uitgestrekte bossen, kleurrijke weiden en langs rotsformaties. Bij mooi weer kunt u op het terras eten en genieten van het uitzicht. De kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien, optie voor een extra ruime kamer is mogelijk. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet, en bij het dineren krijgt u een 3 gangen menu met specialiteiten uit de regio, u kunt hierbij denken aan vis en wild al naar gelang het seizoen. U heeft een keuze mogelijkheid voor het hoofdgerecht. Er is een kleine sauna en solarium, en u kunt tegen betaling een massage boeken bij het hotel. De motor kan kosteloos in de garage van het hotel geparkeerd worden.