Welkom op de site van Motor Combinatiereizen

Image not available
Image not available
Image not available
-
Image not available
Image not available

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Mooie motorreizen in Europa

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Image not available

Bekijk ons nieuwe Hotel in Tirol

Image not available
Image not available

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

De routes die we voor u in Tirol gemaakt hebben.

Voor meer informatie 06-13141375

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

-

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze combinatiereizen.

E-mail: info@mcreizen.nl

Website: www.mcreizen.nl

Image not available

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze Combinatiereizen.

Image not available

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Image not available


9 DAAGSE TOUR DOOR RHEIN- SIEG- KREIS EN THÜRINGEN

 

?????


»
9 daagse inbegrepen

» Logies ontbijt: 8 x overnachting, 8 x ontbijt
» Incl. half pension: 8 x avondeten
» 9 routes beschikbaar voor garmin en/of tomtom
» Garage voor de motor voor de gehele reis (kosteloos)

 

RHEIN – SIEG –KREIS

Het is een Duitse deelstaat van Noordrijn – Westfalen en omringt de stad Bonn. De omgeving is bosrijk, de Rijn loopt er kris kras doorheen en de Sieg is een zijrivier van de Rijn. De zeven bergen is een van de oudste natuurgebieden van Duitsland, deze bergen zijn bekleed met sparren en beukenbomen. De streek is rijk aan cultuur en schitterende burchten, boom en wijngaarden. Vanaf de vele heuvels heeft u prachtige vergezichten.

De routes die we voor u in Rhein - Sieg - Kreis gemaakt hebben.

De heenreis start in de buurt van Nijmegen en is een route van 260 km. Het is een vlotte gevarieerde route met veel natuurschoon, bij Linz steekt u met een veerboot de Rijn over, en vervolgt u de route naar het hotel in Bad Honnef. U rijdt routes door de bosrijke omgeving van het Rijnland Palts, hier bevinden zich prachtige burchten en ruïnes, in het dorp Balduinsteen is nog veel historie van vroeger. U kunt zich verheugen op de streek Noordrijn-Westfalen, deze bevat het Nationale park de Eifel en nog 14 andere natuurparken. De parken samen beslaan meer dan een kwart van de regio, dat wordt heerlijk rijden over mooie slingerwegen door de bossen met schitterende uitzichten op de meren. U rijdt langs de Laacher See, dit is het enigste kratermeer van centraal Europa, over de Deutsche vulkanstrasse en langs Burch Rheinfels waarvan u vanaf het terras een schitterend uitzicht heeft over de Rijn.

De doorreis vanaf Bad Honnef naar Oberschönau is een route van 340 km.
Mooie slingerwegen door het bos en ruime panorama uitzichten over velden en bos. Het laatste stukje gaat u via een vlotte weg naar het hotel.
De dagroutes van de Rhein – Sieg – Kreis tour variëren van 200 km tot 260 kilometer.

DSC00068Het hotel dat wij voor u hebben uitgekozen in Bad Honnef is een 3 sterren familie hotel. Het ligt in het schitterende natuurgebied de zeven bergen. Van hieruit kunt u na een dag toeren de benen strekken op een van de vele wandelpaden. De kamers zijn sfeervol ingericht, en de kamers met balkon hebben uitzicht over de zeven bergen en omliggende dorpen. In de keuken werken ze met seizoensgebonden producten, en kunt u zich verheugen op regionale specialiteiten. Het hotel bevat een gezellige biertuin, waar u onder het genot van een klein hapje kunt genieten van een glas bier of een regionale wijn. De motor kan kosteloos in de garage geparkeerd worden.

THÜRINGEN

Thüringen wordt ook wel het groene hart van Duitsland genoemd. Het is een deelstaat in het midden van Duitsland, met landschappen vol afwisselingen, en een dichtheid aan burchten en kastelen. In het midden van Thüringen is een soort bekken dat omgeven wordt door 3 berggebieden. In het noorden is er de Zuid Harz en het Kyffhäuser gebergte. In het westen is er het Eichsfeld en Hainich gebergte en de Thüringer Rhön. In het zuidwesten zijn er de vulkanische Rhön Gebergte.

De routes die we voor u in Thüringen gemaakt hebben.

U rijdt door de westkant van het gebied Thüringen, veel bos en typische oost Duitse plaatsjes wisselen elkaar af. U komt langs de watervallen van Trusetal deze zijn 58 meter hoog, met slechts 228 treden kunt u naar boven lopen om vanaf de dam deze waterval te bekijken. In Schloss Landsberg die wordt omgeven door een groot natuurpark, kunt u een kijkje nemen in de schitterende siertuin. In de westkant van Thüringen rijdt u eerst heerlijk door het bos naar de historische stad Erfurt. Deze stad bezit een middeleeuwse charme met kerken, torens en bruggen. De Dom van Erfurt is van gotische bouw. De gebrandschilderde ramen zijn 18.60 meter hoog, en ze zijn bijna allemaal origineel middeleeuws. Ook heeft u de mogelijkheid om een kristalgrot te bezoeken. In de oostkant van Thüringen hebben wij mooie routes door bos en slingerwegen bovenop de heuvels met schitterende uitzichten over de wouden voor u gepland.

De terugreis van Oberschönau naar Laren is 435 kilometer.
Aardig wat kilometers die u binnendoor met een aantal vlotte stukken huiswaarts brengen.

Hotel rijnDe dag routes van Thüringen variëren van 200 tot 265 kilometer.

Prijs voor 8 overnachtingen

Logies ontbijt:                                     € 395,00
Toeslag half pension:                         € 140,00
Toeslag eenpersoonskamer:              €   92,00

Speciale wensen: Ruimere kamer, balkon of aanpassing reisduur op aanvraag.

Prijzen per tour per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer.
Reisdatum dagelijks vanaf april t/m oktober.
Dagroutes zijn beschikbaar voor garmin en/of Tom Tom.

Het hotel in Oberschönau is een drie sterren hotel en ligt in het Thüringer Woud.

U kunt er heerlijk wandelen in de uitgestrekte bossen, kleurrijke weiden en langs rotsformaties. Bij mooi weer kunt u op het terras eten en genieten van het uitzicht. De kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien, optie voor een extra ruime kamer is mogelijk. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet, en bij het dineren krijgt u een 3 gangen menu met specialiteiten uit de regio, u kunt hierbij denken aan vis en wild al naar gelang het seizoen. U heeft een keuze mogelijkheid voor het hoofdgerecht. Er is een kleine sauna en solarium, en u kunt tegen betaling een massage boeken bij het hotel. De motor kan kosteloos in de garage van het hotel geparkeerd worden.