Welkom op de site van Motor Combinatiereizen

Image not available
Image not available
Image not available
-
Image not available
Image not available

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Mooie motorreizen in Europa

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Image not available

Bekijk ons nieuwe Hotel in Tirol

Image not available
Image not available

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

De routes die we voor u in Tirol gemaakt hebben.

Voor meer informatie 06-13141375

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

-

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze combinatiereizen.

E-mail: info@mcreizen.nl

Website: www.mcreizen.nl

Image not available

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze Combinatiereizen.

Image not available

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Image not available


9 DAAGSE TOER DOOR SAARLAND - HUNSRÜCK EN HET ZWARTE WOUD

 

DSC07036

» 9 daagse inbegrepen

» Logies ontbijt: 8 x overnachting, 8 x ontbijt
» Incl. half pension: 8 x avondeten
» 9 routes beschikbaar voor garmin en/of tomtom
» Garage voor de motor voor de gehele reis (kosteloos)

SAARLAND HUNSRÜCK

Het Saarland wordt begrenst door Frankrijk in het zuiden, door Luxemburg in het westen,en in het noorden en oosten door de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Het Saarland is geliefd door velen, het is dan ook een streek met veel afwisseling. U kunt zich verheugen op uitgestrekte bossen, rivierdalen, steile kliffen van kalksteen en wijngaarden. Het gebied wordt doorkruist door de rivier de Saar.

De routes die we voor u in het Saarland gemaakt hebben.

De heenreis start in Someren en brengt u naar het hotel in Schwalbach-Elm. Deze route is 340 km. Al vrij snel rijdt u België in waar de benzine nog een stukje goedkoper is als in Nederland. U rijdt door een mooi Belgische Natuurpark richting Saarland waar een aantal slingerwegen door de bossen en smalle weggetjes langs de velden op u liggen te wachten. In het noordelijke deel van het Saarland gaat u dwars door het natuurpark Saar-Hunsrück met zijn steile kliffen en rivierdalen. U komt langs Burg Grimburgen die werd gebouwd voor het jaar 1190. Deze kunt u eventueel bezichtigen. U rijdt tegen de Franse grens aan, en steekt de Saar over bij Rehlingen-Siersburg. De route door het westelijke deel van het Saarland gaat voor een gedeelte door het natuurpark Pfälzerwald die bekend staat om zijn dikke bebossing en mooie slingerwegen.

De dag routes van het Saarland zijn beide 245 km lang.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

DSC_0475Het hotel dat wij voor u in Schwalbach-Elm hebben uitgekozen is een familie hotel. Het heeft een mooie ligging en grenst aan het Mühlethal park. De grote tuin van het hotel leent zich voor een wandelingetje, en u kunt een kijkje nemen bij de vijver die volstaat met vijverplanten. De kamers hebben uitzicht op de tuin en zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Het hotel bevat een biertuin waar u kunt genieten van Saarlands traditional gebrouwen bier en geselecteerde wijnen. Het hotel bied u een uitgebreid ontbijtbuffet aan. Het hotel heeft een apart restaurant, beide worden gerund door dezelfde familie, hier kunt u dineren en zich verheugen op gerechten uit de regio de Saarland. Op zondag is het restaurant gesloten, maar indien gewenst brengt de eigenaar u naar een restaurant in de buurt. De motor kan kosteloos in de garage van het hotel geparkeerd worden.

 
De doorreis van Schwalbach-Elm naar Hofstetten in het Zwarte Woud is een route van 290 km.
Het is een vlotte gevarieerde route met alvast een klein voorproefje van de bekende SchwarzwaldHochstrasse.

ZWARTE WOUD

Het Zwarte Woud heeft de meeste zonuren van Duitsland. En het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden. Ziet u zichzelf al rijden over de mooie slingerweggetjes langs de wijngaarden, riviervalleien, prachtige bossen en diepe meren. De topper van het Zwarte Woud zijn de panoramische uitzichten vanaf de toppen van de hoge bergen.

De routes die we voor u in het Zwarte Woud gemaakt hebben.

U kunt zich verheugen op schitterende routes langs de Kandelberg, die met zijn 1243meter hoogte, zeker de moeite van het beklimmen waard is. Er wordt beweerd dat tussen de 15e en 17e eeuw met mistig weer de Kandelberg een ontmoetingsplaats was van de Breisgau – heksen.De watervallen van Triberg behoren tot de hoogste watervallen van Duitsland. Er zijn 7 watervallen met een gezamenlijke lengte van 163meter. In Schramberg kunt u de Burgruïne Hoheschramberg bezoeken. Leuk om even rond te lopen en van het mooie uitzicht te genieten. Ook voeren wij u langs de 60 kilometer lange SchwarzwaldHochstraße, die de oudste en schilderachtigste weg is van Duitsland.

De terugreis naar Schwalbach-Elm vanuit Hofstetten in het Zwarte Woud is een reis van 240 km.

????????????????????????????????????

Een gedeelte van de toer voert u door Frankrijk, over smalle wegen en wat bredere wegen.


Prijs voor 8 overnachtingen

Logies ontbijt:                                     € 445,00
Toeslag half pension:                         € 150,00
Toeslag eenpersoonskamer:              € 140,00

Speciale wensen of aanpassing reisduur op aanvraag.

Prijzen per tour per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer.
Reisdatum dagelijks vanaf april t/m oktober.
In verband met rustdagen bij de hotels beste dag om de tour te starten dinsdag of woensdag. Dagroutes zijn beschikbaar voor garmin en/of Tom Tom.
Indien het hotel in Hofstetten geen kamer meer beschikbaar heeft informeren wij bij ons 2e hotel in Haslach Schnellingen of zij wel een kamer beschikbaar hebben. Dit hotel heeft gelijkwaardige kwaliteit als het hotel in Hofstetten.

De terugreis van Schwalbach-Elm naar Someren is een route van 350 km.

Bij Merzig steekt u de Saar over, en bij Remig rijdt u Luxemburg in. U kunt nog genieten van de wijnvelden, en de Moezel. U kunt nog even tanken in Luxemburg voordat u België inrijdt,en vervolgens doorreist naar Nederland. In Someren zijn verschillende leuke restaurantjes waar u nog even kunt pauzeren voordat u op huis aan koerst.

 

De dagroutes van het Zwarte Woud variëren van 213 tot 268 kilometer.

Het hotel dat wij voor u in het Hofstetten hebben uitgekozen is een luxe familiehotel,waar warme gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Er is een schitterend panoramaterras met uitzicht over de Kinzig Vallei. Bij warm weer kunt u hier ontbijten en dineren. De keuken is gastronomisch; er wordt gewerkt met hoogwaardige producten, op woensdag en donderdag is alleen ontbijt mogelijk u kunt eventueel bij het naastgelegen hotel dineren. De kamers zijn sfeervol ingericht. In het hotel is een openhaard waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en misschien verhalen uit kunt wisselen over de gereden routes. De motor kan kosteloos in de garage van het hotel geparkeerd worden.