Welkom op de site van Motor Combinatiereizen

Image not available
Image not available
Image not available
-
Image not available
Image not available

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Mooie motorreizen in Europa

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Image not available

Bekijk ons nieuwe Hotel in Tirol

Image not available
Image not available

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

De routes die we voor u in Tirol gemaakt hebben.

Voor meer informatie 06-13141375

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

-

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze combinatiereizen.

E-mail: info@mcreizen.nl

Website: www.mcreizen.nl

Image not available

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze Combinatiereizen.

Image not available

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Image not available


10 DAAGSE TOUR DOOR ALLGÄU BEIEREN EN DE DOLOMIETEN
 

 

DSC05100


»
10 daagse inbegrepen

»  Logies ontbijt: 9 x overnachting, 9 x ontbijt
»  Incl. half pension: 9 x avondeten
»  8 routes beschikbaar voor garmin en/of tomtom
»  Garage voor de motor voor de gehele reis (kosteloos)

   

ALLGÄU BEIEREN

Beieren is een sprookjesachtige streek. De meren zijn kristalhelder, er zijn middeleeuwse stadjes met kastelen die uit een sprookje lijken te komen, mystieke bossen, wijnbergen, maar ook bruisende metropolen, met een rijk cultureel aanbod. Het is niet voor niets tot Unesco werelderfgoed verklaart. U logeert hier in het Allgäu gebied, het is een gebied dat zich voornamelijk op Duits grondgebied bevind, en daar kenmerkt zich het landschap van de Allgäu door prachtige bergtoppen, glooiende heuvels, valleien en steile rotsen. Daarentegen zijn de Allgäuer Alpen een bergmassief die zich in Oostenrijk bevind, ze bevatten een veelvoud aan rotsformaties en er bevinden zich grasbergen die een hellingshoek tot wel 70% kunnen hebben.

De routes die we voor u in Beieren gemaakt hebben.

De routes leiden u langs het slot van Sigmaringen, u rijdt over een mooie slingerweg langs de schitterende Donau rivier met zijn mooie doorkijkjes op de meren. U rijdt door kleine tunneltjes, langs grillige rotsen, weide vergezichten en smalle bospaadjes. Bij Konstanz steekt u per pondje het Bodemmeer over en kunt u het hop museum bezoeken. In Ottobeuren ligt een schitterende basiliek die volop barok tekeningen bevat op muren en plafond. Zeker de moeite waard om te bezoeken. In het natuurgebied de Pfänder rijdt u omhoog vanwaar u een geweldig uitzicht heeft over het Bodenmeer en de bergen, het Bodenmeer is 63 kilometer lang en 14 kilometer breed.

De doorreis vanaf Isny im Allgäu naar Canazei in Italie is een dagreis van bijna 400 kilometer.

italie 1Bij Sulzberg heeft u mooi panorama uitzicht over het Bodenmeer en het gebergte van Oostenrijk en Zwitserland. Via de fluelapass en Ofenpass rijdt u richting de dolomieten. In geval van tijdnood kunt u bij Merano nog een stukje snelweg nemen.

De dag routes van Beieren variëren van 235 km tot 300 km.

Het 3 sterren hotel in Isny im Allgäu is een familie hotel dat onlangs verbouwd is. Het hotel ligt aan de rand van een schitterende omgeving van waaruit u kunt wandelen in weilanden, bos of kunt zwemmen in een van de natuurlijke meren. Op het terras heeft u een mooi uitzicht op de tuin waar veel aandacht aan is besteed.

De kamers zijn mooi en ruim, net als de eetzaal waar elke week vlees wordt gegrild in de grote open haard. U kunt kiezen uit een hoogwaardig 3 gangen keuze menu. In het hotel is een overdekt zwembad aanwezig. De motor kan kosteloos in de garage van het hotel geparkeerd worden.

DOLOMIETEN

De Dolomieten is voor de motorrijder een waar paradijs vol met haarspeldbochten en stijgingen. Typisch voor de Dolomieten in Italië zijn de steile rotswanden en pieken die zijn ontstaan door erosie. Sommige bergen zijn bekleed met rood zand stof, die zijn ontstaan door een vulkanische reactie. Dit samen met het steeds veranderende licht op de bergen zorgen voor een adembenemende schoonheid. De Dolomieten zijn dan ook uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed. In een klein deel wordt Duits gesproken en dragen de mensen nog de traditionele klederdracht.

De routes die we voor u in de Dolomieten gemaakt hebben.

De routes in de Dolomieten bevatten veel indrukwekkende bergketens. U rijdt de Passo di Rollo route deze berg is 1970 meter hoog, en vervolgens rijdt u langs het Nationale natuurpark van de Dolomieten. De Pordoipas, Campolongopass, en Gardenapas leiden u om het machtige bergmassief van de Sella. Deze berg is 2236 meter hoog en heeft een stijging van 11%.Het vormt de verbinding tussen het Italiaanse dal Valle di Fassa en het Duitstalige Val Gardena. De passo di Costalunga bevat veel bochten, het is er bosrijk en u heeft een geweldig uitzicht. De Gampenjoch ook wel Passo del Palade genoemd, bevat veel bos en leid u slingerend langs de rotsen. Een ideale route voor een warme dag.

De terugreis vanaf Canazei Italië naar Isny im Allgäu Beieren is 400 kilometer.

DSC05964Nog eenmaal genieten van de Passo di Sella en via deze pas rijdt u de dolomieten uit. Via vlotte wegen rijdt u naar de Jaufenpass, door naar de Timmelsjoch deze berg is 2509 meter hoog en heeft een stijging van 15%. Voldaan na deze berg te hebben bedwongen rijdt u zo Oostenrijk in. Een pittige dagtocht, maar met alle mooie passen en panoramische uitzichten zeker de moeite waard.

Prijs voor 9 overnachtingen

Logies ontbijt:                               € 580,00
Toeslag half pension:                   € 200,00
Toeslag juli:                                  €   50,00
Toeslag augustus:                       € 100,00
Toeslag september:                     €   70,00
Toeslag eenpersoonskamer:       € 135,00

Speciale wensen, aanpassing reisduur, extra overnachting op de heen en terugreis op aanvraag. GPS routes beschikbaar.

Prijzen per tour per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer.
Reisdatum dagelijks vanaf juni t/m september.
In verband met een rustdag op zondag bij de hotel in Beieren de beste dag om de tour te starten maandag, dinsdag of woensdag. Dag routes zijn beschikbaar voor Garmin en/of Tom Tom.

De dag routes van de Dolomieten variëren van 202 km tot 258 kilometer.

Het hotel in de Canazei is een luxe 3 sterren familie hotel. Het heeft een schitterend uitzicht op de bergen, met een drankje in de tuin of op het terras van het hotel kunt u hier ook van genieten. De kamers zijn ingericht in de traditionele stijl van de bergen, de kamers zijn licht en luchtig. Laat u verassen door een 4 gangen keuze menu, met typische gerechten uit de bergen, en nationale en internationale gerechten. Het hotel beschikt over een luxe spa, met een Turks stoombad, sauna, moderne solarium en een zwembad om in af te koelen. Zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. De motor kan kosteloos in de garage van het hotel geparkeerd worden.