Welkom op de site van Motor Combinatiereizen

Image not available
Image not available
Image not available
-
Image not available
Image not available

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Mooie motorreizen in Europa

Wij bieden reizen aan door mooie gebieden, die voor zichzelf spreken.

Image not available

Bekijk ons nieuwe Hotel in Tirol

Image not available
Image not available

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

De routes die we voor u in Tirol gemaakt hebben.

Voor meer informatie 06-13141375

Mooie combinatiereizen vanaf 7 tot 11 overnachtingen.

-

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze combinatiereizen.

E-mail: info@mcreizen.nl

Website: www.mcreizen.nl

Image not available

Motorvriendelijke hotels in Europa, bekijk onze Combinatiereizen.

Image not available

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Het Zwarte Woud is het grootste Nationale park van Duitsland. Het is 200 kilometer lang en 60 kilometer breed. Het is een zeer geliefde plek om motor te rijden.

Image not available


10 DAAGSE TOER DOOR ALLGÄU BEIEREN EN CENTRAAL OOSTENRIJK

 

Beieren


»
10 daagse inbegrepen

»  Logies ontbijt: 9 x overnachting, 9 x ontbijt
»  Incl. half pension: 9 x avondeten
»  8 routes beschikbaar voor garmin en/of tomtom
»  Garage voor de motor in Isny im Allgäu (kosteloos)
»  Carport op privé terrein in Rohrmoos


  

 

 ALLGÄU BEIEREN

Beieren is een sprookjesachtige streek. De meren zijn kristalhelder, er zijn middeleeuwse stadjes met kastelen die uit een sprookje lijken te komen, mystieke bossen, wijnbergen, maar ook bruisende metropolen, met een rijk cultureel aanbod. Het is niet voor niets tot Unesco werelderfgoed verklaart. U logeert hier in het Allgäu gebied, het is een gebied dat zich voornamelijk op Duits grondgebied bevind, en daar kenmerkt zich het landschap van de Allgäu door prachtige bergtoppen, glooiende heuvels, valleien en steile rotsen. Daarentegen zijn de Allgäuer Alpen een bergmassief die zich in Oostenrijk bevind, ze bevatten een veelvoud aan rotsformaties en er bevinden zich grasbergen die een hellingshoek tot wel 70% kunnen hebben.

 


De routes die we voor u in Beieren gemaakt hebben.

De routes leiden u langs het slot van Sigmaringen, u rijdt over een mooie slingerweg langs de schitterende Donau rivier met zijn mooie doorkijkjes op de meren. U rijdt door kleine tunneltjes, langs grillige rotsen, weide vergezichten en smalle bospaadjes. Bij Konstanz steekt u per pondje het Bodemmeer over en kunt u het hop museum bezoeken. In Ottobeuren ligt een schitterende basiliek die volop barok tekeningen bevat op muren en plafond. Zeker de moeite waard om te bezoeken. In het natuurgebied de Pfänder rijdt u omhoog vanwaar u een geweldig uitzicht heeft over het Bodenmeer en de bergen, het Bodenmeer is 63 kilometer lang en 14 kilometer breed.

 

De doorreis vanaf Isny im Allgäu naar Rohrmoos in Oostenrijk is een dagreis van bijna 400 kilometer.

Best pittig, maar door een aantal vlotte stukken is deze goed te doen. U rijdt door het Beierse landschap, en gaat bij Pfronten Oostenrijk in. De route rijdt langs de Plansee met mooie slingerwegen door het bos, en een klein gedeelte door Duitsland.

De dag routes van Beieren variëren van 235 km tot 300 km.

Het 3 sterren hotel in Isny im Allgäu is een familie hotel dat onlangs verbouwd is. Het hotel ligt aan de rand van een schitterende omgeving van waaruit u kunt wandelen in weilanden, bos of kunt zwemmen in een van de natuurlijke meren. Op het terras heeft u een mooi uitzicht op de tuin waar veel aandacht aan is besteed.
De kamers zijn mooi en ruim, net als de eetzaal waar elke week vlees wordt gegrild in de grote open haard. U kunt kiezen uit een hoogwaardig 3 gangen keuze menu. In het hotel is een overdekt zwembad aanwezig. De motor kan kosteloos in de garage van het hotel geparkeerd worden.

CENTRAAL OOSTENRIJK

De routes die we voor u in Centraal Oostenrijk gemaakt hebben.

In Oostenrijk hebben we mooie tochten langs bos, gebergte en typische wintersport plaatsjes en boeren dorpjes voor u uitgezocht. In de bergen zijn de wegen smal en heeft u een super uitzicht. Er is een route langs de Grundlsee, dit gebied is iets vlakker, maar met de vele meren, bossen en slingerwegen is deze zeer verrassend. U gaat langs de Grossglockner, die met zijn 3798 meter tot de hoogste berg van Oostenrijk gerekend mag worden, daarna rijdt u door naar de Pasterze gletsjer. De 48 km lange Hochalpenstrasse met zijn 36 bochten en ruim 2500 meter hoogteverschil is een bijzondere rijervaring. Op de Turracher Höhe Pass met zijn 1780 meter zijn de wegen iets breder, waardoor de steile klim gemakkelijker wordt. De Sölkpass is 1790 meter hoog en is een rustige pass, er is hier geen restaurant op de top, alleen maar bergen en natuurschoon.

 

 

De dag routes van Centraal Oostenrijk variëren van 282 km tot 375 km, deze laatste kunt u inkorten met 100 km.

Het hotel in Rohrmoos is een 3 sterren familie hotel. Het hotel ligt op een centrale locatie in het hart van wandel gebied Schladming Dachstein, op 1000 meter hoogte. De kamers zijn ruim en hebben allemaal een balkon die uitkijkt op de omliggende bergen. Voordat u gaat genieten van de uitstekende keuken, kunt u eerst een drankje nuttigen aan de bar. U kunt kiezen uit een 4 gangen keuze menu. In het hotel is een wellness ruimte. Hierin bevind zich een stoombad, infrarood cabine, en een Solarium. De motor kan onder een carport van het hotel worden geparkeerd.

      

Prijs voor 9 overnachtingen

Logies ontbijt:                         € 595,00
Toeslag half pension:             € 185,00
Toeslag eenpersoonskamer:  € 145,00

DSC05141

 

De terugreis vanaf Rohrmoos Centraal Oostenrijk naar Isny im Allgäu Beieren is 410 km.

Het begin van de route is lekker vlot om even wat kilometers te maken. U rijdt langs de Krimml waterval. Deze watervallen hebben een valhoogte van in totaal 380 meter, en zijn daarmee de grootste watervallen van Centraal- Europa. U kunt vanaf verschillende parkeerplekken de waterval goed bekijken. U rijdt via de Gerlospass naar de Achenmeer richting Duitsland, langs de Sylvensteinsee, dit is een stuwmeer met schitterende panorama gezichten. vervolgens een kort stukje over een smalle tolweg. Het is een mooie route met veel uitzicht op het gebergte.


Speciale wensen, aanpassing reisduur, extra overnachting op de heen en terugreis op aanvraag.

Prijzen per tour per persoon op basis van een standaard tweepersoonskamer.
Reisdatum dagelijks vanaf juni t/m september. In verband met een rustdag op zondag bij de hotel in Beieren de beste dag om de tour te starten maandag, dinsdag of woensdag. Dagroutes zijn beschikbaar voor garmin en/of Tom Tom.